Video advertising

277 Views No Comments
Atentia publicului poate fi atrasa cu ajutorul materialelor video. Indiferent ce tip de afacere ai, un material video bun va genera cu siguranta simpatia potentialilor clienti.

Succes garantat pentru firmele noi

Pentru companiile noi pe piata, publicitatea video poate fi una dintre cele mai interesante si dinamice metode de a-si anunta aparitia. Atunci cand este proiectat in mod corespunzator si executat perfect, anuntul video potrivit poate capta atentia pietei si poate explica ce face compania ta in cateva minute – realizand un succes pe care nici o alta reclama statica sau publicatie in ziare nu il va obtine.

Care este cea mai buna durata pentru un anunt video?

Nenumarati agenti de publicitate si profesionisti de marketing se afla in cautarea lungimii perfecte pentru videoclipul lor, pentru a se asigura ca ei transmit impresia potrivita, in timpul perfect. In medie, telespectatorii de pe desktop vor viziona un clip pe care il considera interesant aproximativ 2 minute – in timp ce spectatorii de pe telefoanele mobile pot petrece pana la cinci minute vizionand un anunt. Aceasta inseamna ca lungimea videoclipului poate fi oarecum flexibila in comparatie cu alte materiale media.

Este necesar un script?

Sunt multe persoane care considera ca spontaneitatea e cea mai buna cale spre inima publicului si considera ca o greseala ii va ajuta sa fie adorabili. Cel mai bine este sa existe un script. Cu ajutorul acestuia vei putea dovedi ca reprezinta o companie cu servicii impecabile, chiar daca nota finala a videoclipului poate fi amuzanta.

Ar trebui sa fie amuzant?
Folosirea umorului in campania de marketing online sau de publicitate video poate fi incredibil de benefica atunci cand este facuta in mod corespunzator. La urma urmei, nu este nimic gresit in a face publicul sa radea pentru dezvolta o legatura pozitiva. Umorul insa nu este potrivit in orice clip si se recomanda sa nu se incerce fortarea umorului in materialele video.

Ar trebui sa folosesc limbajul tehnic?
Atunci cand materialul video este facut pentru branding, este o idee buna sa le arati clientilor ca stii despre ce vorbesti. Cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui sa fie la extrem, pentru ca abundenta de termeni tehnici va genera o audienta plictisita. Multe companii fac greseala de a incerca sa utilizeze limbajul industriei ca o modalitate de a descrie valoarea – dar trebuie sa fii sigur ca toate cuvintele pe care le utilizezi in reclama pot fi intelese clar de public.

Trebuie sa folosesc o chemare la actiune?
Sunt foarte multe companii care gandesc, gresit, ca apelurile la actiune ar trebui sa fie folosite doar in anunturi scrise sau in campanii PPC. Adevarul este ca un bun apel la actiune poate fi o parte cruciala a oricarei scheme de marketing, fie ca este vorba de un poster virtual, de o pagina de internet sau de un videoclip pe YouTube.

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile cele mai importante, la care fiecare persoana care intentioneaza sa utilizeze un material video, ar trebui sa cunoasca raspunsul.

Client

ABV studio

Date

October 30, 2018

Director

Winning Awards

Leave us a comment

Our Partner

Quick Menu