REALIZĂM FILME ȘI CONȚINUT NEW MEDIA

CINE SUNTEM?

Suntem 23 FILM

23 Film este o companie de producție specializată în crearea unei game variate de conținut vizual captivant, de la documentare provocatoare la filme de lung metraj cu impact puternic. Cu o echipă dedicată și o rețea de colaboratori creativi, ne mândrim cu abilitatea noastră de a crea filme angajante, filme de modă, documentare și conținut nou media de ultimă oră.

 

Misiunea noastră este clară: de a produce conținut puternic, interactiv și social relevant care rezonă cu audiențe din întreaga lume. Angajamentul nostru este de a avea un impact este neclintit, lucrăm neobosit pentru a ne asigura că creațiile noastre ajung la un public cât mai larg posibil.

 

În prezent, am finalizat cu succes post-producția pentru cel mai recent film de lung metraj al nostru, „Vineri pe 3”, un proiect provocator care a fost filmat în timpul pandemiei. În același timp, suntem în etapele finale ale post-producției pentru o serie documentară online care se concentrează pe poporul rom, un proiect care încorporează angajamentul nostru de a explora narațiuni diverse.

 

Pe măsură ce continuăm să ne extindem orizonturile, suntem dornici să oferim serviciile noastre de producție partenerilor potențiali, asigurându-ne că viziunile lor creative prind viață. De asemenea, suntem activ angajați în dezvoltarea de pitch-uri IP pentru a atrage investitori potențiali, alimentând pasiunea noastră pentru povestiri inovatoare în era digitală.

Din 2015

Scriem Istorie

Echipă creativă

Pregătită pentru a-ți regiza filmul perfect!

CONTACTEAZA-NE ACUM

Pentru mai multe informații & altele!

Quick Menu