Comunicat de Presa – Post Event

În data de 15.10.2020, a avut loc evenimentul de lansare al programului de educație antreprenorială TRANSYLVANIAN MOVIEPRENEURS.

În cadrul conferinței online desfășurate pe platforma ZOOM, au fost dezbătute următoarele teme:

  • Introducere și Prezentare Generală a proiectului (finanțatori, activități ce urmează a fi desfășurate, obiective, etc);
  • Prezentarea Partenerilor implicați în realizarea proiectului Transylvanian Moviepreneurs, respectiv Fundația Civitas – pentru societate civilă, 23FILM și PROJECTS Islanda;
  • Prezentarea conceptelor de cursuri de formare antreprenorială și intraprenorială;
  • Prezentarea conceptului de BootCamp.

La finalul evenimentului a avut loc o dezbatere despre antreprenoriatul cultural în vreme de pandemie, la care au participat Oana Lupaș – designer vestimentar și fondator BOL – Fashion of Nature, Anamaria Bukovszki UNY Web Design și Călin Ilea – Photo Squad.

Pe parcursul conferinței de lansare, au existat o serie de întrebări și teme de discuție venite din partea celor prezenți, cu focus pe industriile creative și culturale, în urma cărora a reieșit o discuție liberă între organizatori și participanți.

Menționăm că numărul total al celor prezenți a fost de 62 de participanți.

Transylvanian Moviepreneurs este un proiect de educație antreprenorială în domeniul Industriilor Creative și Culturale.

Promotorii acestui proiect sunt Fundația Civitas pentru Societatea Civilă, 23 FILM și PROJECTS – Islanda.

Proiectul este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021, în cadrul Programul RO-Cultura de  Ministerul Culturii prin Unitatea de Management a Proiectului (UMP).