Eveniment Lansare Proiect

Fundația CIVITAS – pentru Societate Civilă, împreună cu partenerii 23 FILM și PROJECTS – Islanda, vă invită să luați parte în data de 15.10.2020, începând cu ora 11 AM la evenimentul online de lansare al proiectului Transylvanian Moviepreneurs, în cadrul unei sesiuni informative pe platforma Zoom.

Transylvanian Moviepreneurs, este un proiect de educație antreprenorială, destinat tinerilor profesioniști care activează în Industriile Culturale și Creative.

În cadrul evenimentului online de lansare, organizatorii vor prezenta structura proiectului, etapele de implementare, modulele de curs, cât și informații generale despre promotorii acestui proiect.
Totodată, va avea loc și o dezbatere despre antreprenoriatul cultural în vreme de pandemie.
Menționăm ca Transylvanian Moviepreneurs este un proiect finanțat prin fonduri SEE, demarat prin intermediul Ministerului Culturii și a Unității de Management prin intermediul programului RO-
Cultura.

Având în vedere contextul actual al pandemiei COVID-19, rugăm pe cei interesați să confirme prezența în cadrul evenimentului online până miercuri, 14.10.2020, pentru a putea primi linkul de acces
pe platforma Zoom.

Ne vedem online!